dijous, 7 de febrer del 2013

Resum d'activitats 2012

El passat 27 de juliol iniciarem una de les parts del projecte, la posada en funcionament d'un punt de venda al mercat municipal d'Oliva, un lloc on vendre productes ecològics i de proximitat, un lloc d'encontre de totes aquelles que pensem que una agricultura d'aquest tipus és necessària per afrontar els temps que corren i els que vindran.
La parada. Els primers dies.

Desde l'inici anarem trobant-se amb un munt de gent interessada amb el projecte, i encara continuem reben propostes, ànims i idees ingenioses de totes vosaltres, que ens ajuden a refer-nos dels dies d'escassa venta del mercat.
Presentació. 2 d'agost al Fesol Beach.




A l'Octubre ens passarem per la Fira de Gandia per tal de donar a conèixer el treball dels diferents productors ecòlogics de la comarca .




Fira de Gandia
Entre finals d'Octubre i novembre programarem un cicle formatiu sobre el cultiu de la taronja, que va estar carregat de valuosa informació, que el company Quique Moscardó va saber transmetre de forma magistral. Vam gaudir d'un públic força participatiu arribant a omplir l'auditori de la Pebrella.


El 17 de Novembre ens barrejarem a la cuina del Fesol Beach amb Josep, el chef, per tal de conèixer les seues meravelloses fòrmules capaces de transformar les carabasses amb suculenta gelatina...




La cuina del Fesol
Des d'aleshores hem provat de programar alguna que altra activitat  que no ha pogut donar-se per qüestió de dates. Continuem donant-li forma a aquest projecte, intentem millorar els productes de la parada, hem anat tancant varis projectes de custòdia vinculats al banc de terres, en concret hem tancat dos terrenys a Piles i un a Oliva, recentment estem en negociacions per tal de tancar el contracte d'un nou hort a Oliva dels que en breu anireu tenint més informació. Continuem donant-li forma a les idees inicials de les que partia el projecte: SPG (Sistema de garantia participativa), banc de terres, moneda social, treball en xarxa, horts escolars, etç. Entre elles alguna de les activitats pendents està el taller de construcció amb canya al que esperem convidar-vos ben prompte.


Mentre per qualsevol suggeriment ens podreu trobar els divendres i dissabtes de 8 a 14 al Mercat Municipal d'Oliva o contactar amb nosaltres via correu electronic lasembra.agroecologia@gmail.com

Salut i AGRICULTURA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada