dimecres, 17 d’octubre del 2012


Encetem el curs amb dues xerrades de tipus formatiu sobre el cultiu del taronger, que predomina a les nostres terres a mode de monocultiu. Ho fem amb una intenció de reaprofitament més inmediat d'allò que existeix i s'ha deixat perdre, amb la intenció de relleu d'un llegat que ens ha sigut deixat, encara que malmés per les vicisituds del comerç, ple de coneixement sobre un cultiu i el treball de la terra dels nostre avantpassats més propers. Per a això , comptarem amb la presència d'Enric Moscardó, un ingenier agrònom convertit a llaurador ecològic amb anys d'experiència en el sector, que ens contarà de primera mà els passos a donar per tal de convertir un hort de tarongers convencionals en un hort ecològic.

Amb aquestes xerrades pretennem dinamitzar el debat sobre l'AGRICULTURA i la relació entre aquesta, el medi ambient i les persones, fent èmfasi en els diferents aspectes de l'agricultura ecològica amb termes més generals.

Esperem la vostra assistècia, tant per l'interés que l'acte desperta, com per saber el vostre interés de cara a futures activitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada