dimarts, 3 de juny del 2014

NOU LOCAL DE LA SEMBRA A OLIVA I
ACTUACIÓ A BENEFICI DEL COL-LECTIU!
Julio Bustamante, Feliu Ventura i Senior i El Cor Brutal (en acústic) 
actuaran a benefici de La Sembra el
el proper divendres, 13 de juny, al Teatre Olímpia, 
a 6 euros l'entrada anticipada.
El nou local de La Sembra s’obrirà a Oliva el pròxim estiu 
amb la col-laboració del Centre UMA.


Oliva, a 3 de juny de 2014.- Julio Bustamante, Feliu Ventura i Senior i El Cor Brutal (en acústic) actuaran a benefici del col-lectiu el proper 13 de juny a les 21h al Teatre Olímpia d’Oliva. Amb la col-laboració de les associacions: el Rebollit i la Paulatins i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva.
Les entrades, a 6 euros anticipada, a 8 en taquilla, es poden trobar a les llibreries: La Fona (Oliva); La Gavina (Gandia); La meua llibreria (Pego) i la Parpalló (Bellreguard).

A més, La Sembra obrirà un nou local a Oliva el pròxim mes de juliol en col-laboració amb el Centre UMA al carrer Walt Disney. Ara mateix es pot aconseguir el producte propi amb comandes al correu del col-lectiu. 
Del camp a la taula!

Al nou local es podrà trobar tot producte local, ecològic i artesà dels membres del col-lectiu. A més, hi haurà tallers, xerrades, degustacions,…
  
La Sembra és un grup de persones i de projectes relacionats amb l’agroecologia convençudes que una agricultura, una artesania i un comerç respectuosa amb el nostre entorn, la nostra història i amb les persones no sols és possible, sinó que té un paper fonamental en la resolució dels principals problemes mediambientals, econòmics i socials que viu la societat a l’actualitat. 

Projecte obert a més productores/s i consumidors/es. 
Del camp a la taula! Informa't!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada