divendres, 13 de juny del 2014



SUSPÈS EL CONCERT DE HUI
A OLIVA A BENEFICI DE LA SEMBRA
 
L’actuació s’ajorna al mes de setembre, en data per confirmar,
al mateix Teatre Olímpia d’Oliva.


Oliva, a 13 de juny de 2014.-  La Sembra - Xarxa agroecològica anuncia l’ajornament de l’actuació a benefici del col-lectiu dels músics Senior i El Cor Brutal, Feliu Ventura i Julio Bustamante. L’actuació serà el pròxim mes de setembre; la data es confirmarà en breu.

Lamentem l'imprevist i agraïm molt l’esforç als músics, a les associacions col-laboradores – l’Associació cultural el Rebollit i la Paulatins-, a la Regidoria i als tècnics de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, al Teatre Olímpia i, sobretot, a la gent que havia mostrat interès per l’actuació. L'entrada obtinguda per l'actuació de hui valdrà per l'actuació al setembre. I obviament, si en algun cas no es pot acudir a la nova data, hi haurà la possibilitat de retornar les entrades.

Recordem que La Sembra, col-lectiu de productores/s i consumidors/es de producte ecològic i d’artesania ens podeu trobar i aconseguir més informació a: lasembra.blogspot.com.es. 
 
Per fer les vostres comandes al correu: lasembra.agroecologia@gmail.com o al telefon 653 773 439 (també wassup). Enviem periòdicament llistat complet del producte al vostre correu electrònic.A més, obrirem un nou local a Oliva la primera setmana de juliol al C/Walt Disney, 7, amb la col-laboració del Centre UMA. 


La Sembra és un camí obert i amb molt per fer, en el qual totes són igual d’importants. Un camí compartit de consumidors/es, llauradores/s, artesans/es, formadors/es, activistes i comunicadores/s.

De l'hort a la taula!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada